DIETREND ÉLETMÓDVÁLTÓ PROGRAM

ONLINE EDZÉSEK – 4 HETES ÉTREND – TÁMOGATÓ CSAPAT – SZAKÉRTŐ SEGÍTSÉG – ÉRTED

KUPONKÓD: DIETREND10

Velünk tartasz a változtatásban, vagy tovább próbálkozol egyedül?

Ismerősek ezek a szövegek?

Az életmódváltás nehéz – Mi 1 hónap alatt segítünk, hogy hosszú távon is sikered legyen!

Amúgy is újév van, ilyenkor érdemes mindent elkezdeni, nem?

(Hányszor láttál már olyat, hogy valaki januárban nagy motivációval vágott bele a diétázásba vagy az edzésbe, aztán 2-3 hét múlva elmúlt a lendület és visszatért az eredeti szokásaihoz?)

De lehet ezt jól is csinálni, megmutatjuk, hogyan!

Hogy néz ki a DIETREND Életmódváltó Program?

Ebben az 1 hónapos online programban tapasztalt, diplomás szakemberekként fogunk Neked segíteni az életmódváltásban. Kipróbált, tudományos módszerekkel dolgozunk, amelyek már rengeteg korábbi kliensünknél beváltak.

A csomag pontos tartalma

Dietetika részről

Alakformálás vonalról

Pszichológiai részről

Jó helyen jársz, ha

Nem neked való, ha...

Milyen szakemberekkel fogsz együtt dolgozni a program során?

Ismerj meg jobban!

OLVASD EL HOGY VÉLEKEDETT RÓLUNK KORÁBBI KLIENSÜNK

 

Ki vagy, mit csinálsz? 

Judit vagyok 45 éves, középiskolai tanár.

Milyen fogyókúrákat próbáltál korábban, mik voltak a tapasztalatok?

90 napos diéta, bécsi diéta, orvosi fogyasztószer-gyógyszer… A 90 napos hatékony volt, de előbb – utóbb visszajöttek a kilók.

Miért döntöttél a változás/ változtatás mellett?

Szeretnék egészségesebb lenni, nem izzadni nyáron annyira, jobban bírni a túrákat és bármilyen mozgást.

Milyen változás történt, miután eljöttél hozzánk? (edzésre és tanácsadásra)

Rengeteg motivációt adott, hogy foglalkoztatok velem, s kontrollt is,  mert „mit fog szólni Anna?” , „jaj, nehogy rosszat mutasson a mérleg” mondatok zajlottak le bennem.

 A tornán jó hangulat van, nem érzed, hogy ciki vagy a kilóiddal. Igyekeztem napi 1-2 tornát beiktatni, ami a nyári szünetben ment is, de az ősz beálltával és az iskola elkezdésével kevesebb időm lett.

A fogyásom tökéletes ütemben, heti 0,5 kg mínuszokkal zajlott.

Hogy érezted magad nálunk, milyen tapasztalataid vannak?

Mindig nagyon jól éreztem magam nálatok, mind nagyon kedvesek vagytok és profik- tele lelkesedéssel.

Milyen tanácsot adnál azoknak, akik változtatni szeretnének?

Bátorság!- merjetek segítséget kérni.

Kitartás!- erre van a legnagyobb szükség.

Sport!- Ha csak séta, vagy minimális torna, de az is jobb a semminél.

 Odafigyelés!- önmagadra, a testedre-lelkedre, s az ételekre is.

Tőlünk komplex, az életed több területére kiterjedő támogatást fogsz kapni!

Szakterületeink:

Mit csinál egy dietetikus?

Mivel foglalkozik egy gyógytornász?

Mit keres egy pszichológus a programban?

Miért válaszd online tanfolyamunkat?

Nézd meg, mennyibe kerülne mindez, ha külön-külön vásárolnád meg a szolgáltatásokat

Egy támogató közösség

Felbecsülhetetlen

Vagyis, egy 190.000 Ft értékű csomagot kapsz most meg csupán 40.000 FT-ért!

KUPONKÓD: DIETREND10​

A JELENTKEZÉS MENETE

1. Lépés

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb csomagot. (Ha nem tudsz dönteni nyugodtan írj nekünk üzenetet és segítünk.)

2. Lépés

Miután kiválasztottad a számodra legmegfelelőbb csomagot és végig mentél a rendelés menetén a pénztár oldalon véglegesítsd megrendelésed. Bankkártyával vagy utalással tudsz fizetni.

3. Lépés

A rendelés leadása után emailben felvesszük veled a kapcsolatot: ez az üzenet tartalmazza a további tudnivalókat. (Telefonszámra csak a biztonság kedvéért van szükség.)

4. Lépés

Ha minden rendben, egy emailben kapott üzenet segítségével tagja lehetsz a zárt facebook csoportnak és 2020.01.25-én kezdünk!

Kukkants bele a Kisokosba, amit Neked készítettünk! (postán érkezik, ez csak részlet)

Dietetika

Lélek

Mozgás

A program részvételi díja

4 hetes étrend

30.000 Ft
 • 4 hetes étrend bevásárlólistával

Online edzések

30.000 Ft
 • 8 alkalom online edzés
 • 10 db mini videó edzéshez

Teljes csomag

KUPONKÓD: DIETREND10
50.000 Ft
 • Zárt Facebook csoport tagság 1+1 hónapig
 • Folyamatos kommunikáció a szakértőkkel és a csoporttársakkal
 • Interaktivitás minden programon
 • 4 hetes étrend bevásárlólistával
 • 3 alkalom közös ételkészítés és előadás online
 • Táplálkozási napló
 • 3 alkalom testösszetétel mérés
 • 8 alkalom online edzés
 • 10 db mini videó edzéshez
 • 3 alkalom motivációs bejelentkezés pszichológussal
 • 2 db relaxációs videó
 • Motivációs kártyajáték feladatokkal
 • Ajándékcsomag (postán érkezik), mely tartalmaz egy gyakorló füzetet, egy oktatóanyagot, a kártya csomagot és szponzorált termékeket a gyakorlatokhoz

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Igen, jelentkezhetsz, de a bevásárlásnál Neked kell figyelned az allergén mentességre!

A program időtartama 1 hónap, azaz egy 30 napos étrendet és ehhez tartozó bevásárló listát fogsz megkapni, és a tornák is egy hónapon belül zajlanak. Az ezt következő hónapban a csoport aktív marad, ugyanúgy kérdezhettek, és mi válaszolunk, beszélgethettek egymással, és megoszthatjátok a tapasztalataitokat. A célunk egy motiváló közösség létrehozása.

A testösszetétel mérő készülék egy olyan speciális mérleg, amely a különböző összetételű és víztartalmú szövetek arányát határozza meg a szövetre jellemző ellenállás alapján. Így a testtömegeden kívül a tested zsír-, és izom mennyiségét is megállapíthatjuk. A méréshez szükségünk van a testmagasságod, az életkorod és a nemed megadására, hogy pontos eredményeket kapjunk. A vizsgálat fájdalommentes és csupán néhány percet vesz igénybe.

Olyan étrend, amely inkább szolgál a táplálkozási szokások kialakítására, mintsem arra, hogy görcsösen betartsuk. Mozaik étrendeket készítünk, ezért, ha két nap étkezéseit megcseréled vagy kihagysz valamit és helyette az előző napi maradékot fogyasztod (adott mennyiségben), nem történik katasztrófa.

Az adataid egyrészt az utalás miatt kérjük el, másrészt ahhoz, hogy be tudjunk azonosítani a Facebook csoporthoz és hogy előre feltérképezzük, milyen lesz a csoport összetétele. Természetesen az adataid az ÁSZF-ünknek, GDPR-nak megfelelően kezeljük.

Igen, a videókat a program teljes időtartama alatt (2 hónap) bármikor visszanézheted.

Sajnos nem, mindenképpen szükséged lesz egy Facebook profilhoz ahhoz, hogy a privát csoport tagja lehess

A program árának elutalása után e-mailben értesítünk a sikeres jelentkezésről és a további utasításokat is az üzenetben találod majd. A zárt Facebook csoportba egyesével fogunk betenni mindenkit annak érdekében, hogy csak az illetékesek kerülhessenek be.

A Facebook csoport 1 hónapon át lesz teljesen aktív velünk: itt osztjuk meg az edzésvideókat, az online edzéseken itt tudsz részt venni, a pszichológus itt tartja a motivációs és relaxációs tréninget, a dietetikusok pedig itt jelentkeznek be élő főzéssel és egyéb témákkal. A csoportban kaptok kis feladatokat, kérdezhettek és megoszthatjátok a tapasztalataitokat még egy hónapon keresztül.

 

A két hónap lejárta után természetesen a csoportotot nem töröljük, hanem megmarad nektek.

Az edzéseken lehetőség van személyesen részt venni- ha a járványhelyzet engedi. Ebben az esetben a gyógytornász természetesen segít a gyakorlatok helyes kivitelezésében. Ha egyszer sem tudsz személyesen jelen lenni, akkor a csoportba feltöltött videókon keresztül elsajátíthatod a szabályos edzés csínját-bínját.

A két hónap lejárta után természetesen a csoportotot nem töröljük, hanem megmarad nektek.

Megtévesztő lehet, hogy a szakemberünk gyógytornász. De cseppet se félj, ezzel csak előnyökhöz juthatsz: ismeri minden izmod és csontod (minimalizálja a sérülések esélyét), és ugyanúgy leizzaszt, mint bármelyik személyi edző. 

 

Az edzések típusa: aerobik. 

 

A kisokosban pedig javaslatokat is találhatsz az egyéb edzésformákra pl.: biciklizés.

Dietetika: Kérdéseket tehetsz fel az étrenddel kapcsolatban, az elkészítési módokkal kapcsolatban, hogy milyen alapanyagot mivel lehet helyettesíteni, hogy hol és mit érdemes vásárolni (például ha találsz egy érdekes terméket a boltban, kikérheted a véleményünket). Az egyéni egészségügyi kérdéseket más platformon keresztül tudjuk megbeszélni.

Gyógytorna: kérdéseket tehetsz fel a mozgással kapcsolatban, melyik gyakorlatot hogyan tudod helyesen elvégezni, milyen általános hibák fordulnak elő, amire érdemes figyelned. Melyik izmodat milyen gyakorlattal tudod a leghatékonyabban erősíteni. Az egyéni, komplexebb mozgásszervi problémákat más platformon tudjuk megbeszélni.

Pszichológia: Az, hogy mit gondolunk az ételekről, étkezésről és magunkról befolyásolja azt is, hogy hogyan fogunk viselkedni (gondolat: nekem ez a diéta sem fog sikerüli, viselkedés: eltűnt egy egész tábla csoki). Éppen ezért nem mindegy, hogy milyen gondolatokkal, hiedelmekkel, előfeltételezésekkel vágunk bele az életmódváltozásba. Tehát fontos, hogy megtanuljunk az eddigiektől eltérő módon gondolkozni és ebben a másfajta gondolkodásnak az elsajátításába tud a pszichológus segíteni.

Az, hogy mit gondolunk az ételekről, étkezésről és magunkról befolyásolja azt is, hogy hogyan fogunk viselkedni.

Például – Gondolat: nekem ez a diéta sem fog sikerülni. Viselkedés: eltűnt egy egész tábla csoki.

Éppen ezért nem mindegy, hogy milyen gondolatokkal, hiedelmekkel, előfeltételezésekkel vágunk bele az életmódváltozásba. Tehát fontos, hogy megtanuljunk az eddigiektől eltérő módon gondolkozni és ebben a másfajta gondolkodásnak az elsajátításába tud a pszichológus segíteni. 

A csoportos online előadásokon szó lesz arról, hogy hogyan tartsuk fenn a motivációnkat és az elköteleződésünket az életmódváltás mellett, hogy milyen jellemző gátló gondolatok szokták kísérni a diétákat, hogy hogyan különböztessük meg a valódi és érzelmi éhséget és hogy milyen önkontroll stratégiák segíthetik a fogyást stb.- persze mindezt a gyakorlatba ültetjük majd át együtt.

A relaxációs videók kétfajta relaxációs gyakorlatot mutatnak be. Ezeket kis gyakorlással könnyen elsajátíthatjátok majd.  A relaxáció egy hatékony eszköz a stressz és a feszültség kezelésében. Érzelmi vagy stressz evés esetén hatékony módszer lehet a feszültség csökkentésére, másrészt pedig egy jól működő önkontroll stratégia, figyelem elterelő módszer akkor amikor úgy érezzük, hogy nem bírunk el a sóvárgással. 

3 szakterületről 4 szakember, és Ti, akik jelentkeztek.

Az online részvétel miatt okostelefonra, tabletre vagy számítógépre mindenképp szükséged lesz. Ezen kívül semmit nem kötelező beszerezned! Gyógytornászunk szuper tippekkel készül, hogy minél költséghatékonyabban edzhess, a pszichológus által vezetett foglalkozásokhoz egy kellemes fotel elegendő és postán érkezik majd az ajándék a relaxációhoz. Az étrended hozzávalói persze kelleni fognak – de ezek nem eszközök, hanem alapanyagok.

Nem! Jelenleg még nincs applikációnk, más applikációt pedig maximum ajánlani fogunk.

Ebben az esetben biztosítjuk számodra az oktatóanyagok, foglalkozások megtekinthetőségét utólag és természetesen a csoportnak is tagja maradsz, így utólag végig olvashatod majd a kérdéseket, kommenteket. Amennyiben valamilyen egészségügyi probléma, vagy magánéleti krízis, stb. áll a háttérben, igyekszünk kitalálni egy számodra is elfogadható megoldást, hogy ne maradj le a programról. Ilyen esetben kérünk, jelezd a gondot és egyeztetünk. 

Lesz! Számos szolgáltatást tervezünk még, például egy telefonos applikációt is, aminek segítségével könnyebb lesz egészségesen élni. Az aktuális programjainkról, szolgáltatásainkról e-mailben és a közösségi felületeken értesítünk majd.

Nincsenek egyéb költségek! Az általad elutalt összeg a program minden részvételhez szükséges költségét fedezi. Egyetlen dolog fordulhat elő: időközben felmerül benned az igény egyéni foglalkozásokra is valamelyik szakemberrel – ez persze már egyéni finanszírozást igényel.

Sok életmódváltással foglalkozó bloggerrel, stb. találkozhattál már- kérdés, hogy mind szakemberek-e… De nem is ez a lényeg! Rólunk igazán a közösségi médiában találhatsz sok információt, ezért talán bizalmatlan vagy: NE TEDD! 

 

Nem minden arany, ami fénylik: nem ígérünk csodát és nem reklámozzuk minden nap fotókkal a klienseink sikereit. Ehelyett több időt és energiát fordítunk a valóságra, arra, hogy Neked segítsünk!

maradt még benned kérdés? írj nekünk!

ingyenes diétás kókuszgolyó recept

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen recepteket fogsz kapni, ha csatlakozol a programunkba, akkor töltsd le a kókuszgolyó receptünket.