fbpx

Gyakran ismételt kérdések

Általános

Ha minden jól megy, és nincs komolyabb problémád, nem kell az életmódodat teljesen átalakítanunk, csak finomhangolni, akkor akár egyetlen alkalom is elegendő lehet. Azonban, ha valamilyen bonyolultabb gonddal érkezel hozzánk, részletesebben szeretnél informálódni egy adott témakörben, vagy maradtak még kérdéseid, mindenképp érdemes egy konzultáción is részt venned. Ha adott alkalommal mindent meg tudunk beszélni az egyéni tanácsadáson, de egy kis idő elteltével meg szeretnél bizonyosodni arról, mindent jól csinálsz-e, szintén érdemes bejelentkezned konzultációra.

Az általunk készített étrendek lényege, hogy a számodra megfelelő adagnagyságokat, alapanyagokat, étkezési ritmust és napszaki elosztást mutatjuk be, ezért a későbbiekben te magad is variálhatod a felhasznált nyersanyagokat. Az étkezések energia- és tápanyagtartalma a hét minden napján fix, így könnyedén kicserélheted például a hétfői uzsonnaötletet a szerdaival.

Akár egy étrend is elegendő tudással vértezhet fel. Az általunk összeállított étrendek mintát szolgáltatnak, ezért inkább egy egyéni tanácsadással érdemes kombinálni őket, ha szeretnéd, hogy a korábbi táplálkozási szokásaidat is értékeljük, és minden kérdésedre szeretnél választ kapni.

Ha első alkalommal rendelsz tőlünk csomagban szolgáltatásokat (például étrend 1 + egyéni tanácsadás), 15% kedvezményt kapsz a vásárlás végösszegéből. Azonban, ha először csak egy szolgáltatást veszel igénybe (például egyéni tanácsadás), és a későbbiekben rendelsz mellé egy másikat (például étrend 1), csak a második vásárlás összegéből biztosítunk 10% árkedvezményt.

Az étrendeket és a tanácsokat is személyre szabottan állítjuk össze neked, ezért nem célszerű átadnod másnak, mert azzal lehet, hogy nem segítenél neki, hanem akár épp rontanál is a helyzetén.

A csoportos tanácsadás lényege, hogy többen érkeztek hasonló problémákkal (például fogyási célok), és egy átfogó, a diéta alapjait bemutató tanácsadáson vesztek részt. Az előre megbeszélt témakörön belül természetesen sor kerülhet egyedi kérdésfeltevésre, játékos feladatokra és gyakorlati szemléltetésre is. Fontos, hogy előzetesen felmérjük a csoport tudásszintjét, és ehhez igazítjuk az oktatás anyagát.