Szolgáltatásaink

Ezen az oldalon a táplálkozással kapcsolatos szolgáltatásaink leírását találod meg. 

Válassz közülük és irány a webshop!

Letölthető mintaétrendek

Életmódváltás sok macera nélkül?

 

Előre elkészített, fix mintaétrendet keresel, amihez nincs szükség előzetes konzultációra, hosszú kérdőívek kitöltésére?

Egy egész hónapra elegendő recept rengeteget szeretnél egy főre számított összetevő listával és elkészítés leírásokkal?

Tisztázandó: ez egy mintaétrend, ami nem személyre szabottan készült alapvetően az egy hónapos életmódváltó programhoz. A tapasztalataink alapján a legtöbb kliensünknek megfelelt, mert:

 • csökkentett energiatartalmú: azaz a fogyást, életmódváltást segíti, hiszen 1400-1500 kcal közti energiabevitellel számoltunk
 • rostdús: jó hatással van az emésztésre és eltelít, szóval nem leszel éhes
 • kiegyensúlyozott szénhidrát elosztású: bár nem IR-eseknek és cukorbetegeknek készült, 160g szénhidrátot tartalmaz elosztva
 • vitaminokban és ásványianyagokban természetesen gazdag: a sok zöldség és gyümi segít ebben
 • fenntartható: a #zerowaste jegyében pazarlásmentes menüket állítunk össze és heti 4-6 alkalommal van összesen húskészítmény
 • teljes értékű: a kevés hús ellenére tartalmaz megfelelő mennyiségű és minőségű állati fehérjét
 • jól variálható: alapanyagcsere és az étkezések cseréje is könnyen megoldható
 • iszonyatosan finom: mert nem tiltunk benne semmit, csak lecseréltük az alapanyagokat és jól osztottuk el az adagokat!
 • +Sok extra tippet tartalmaz, aktuálisan az étkezésekre szabva pl.: mi legyen a maradék tojásfehérjével…

Ez az étrend 4 hétre szól, több, mint 120 recepttel! (Természetesen személyre szabott étrendet is készítünk, de arra más szabályok vonatkoznak.)

Az étrendhez jár: egy táplálkozási kisokos és egy gyűjtemény a kedvenc receptjeinkből.

Ha ezt választod, kedvezményekben részesülsz más szolgáltatásainknál!

Ha először csak ellenőriznéd magad, töltsd le az ingyenes táplálkozási naplónk!

Egyéni tanácsadás

Elindulnál, de nem tudod hogyan?
Mi segítünk!

 

Egyéni diétás igények esetén egy tanácsadás keretein belül segítünk neked. Erre leginkább akkor lehet szükséged, ha van valamilye betegséged, netán több egyszerre és fontos személyre szabni a táplálkozásod.

Ha étrendet szeretnél, sem árthat egy beszélgetés, hiszen a tapasztalatunk azt mutatja, hogy a médiából áramló ismeretek ellenére sokszor az alapok hiányoznak (pl.: mi az a szénhidrát és milyen fajtái vannak – cukor vs. keményítő).

Ha csak étrendet kérsz, nem tudunk “finomhangolni“: azaz nem tudunk rákérdezni rengeteg információra és nem kapunk teljes képet rólad. Ilyenkor fennáll a veszély, hogy nem a számodra legtökéletesebb étrendet kapod.

Egy szó, mint száz: erősen javasolt tanácsadást igényelni, mert így tudunk mindent részletesen megbeszélni (az étrenddel kapcsolatban is), így lehetünk az „oktatóid” a táplálkozás nevű autódban az egészség felé vezető úton.

Hogyan zajlik a tanácsadás?

 • A szolgáltatás igénylése után felvesszük veled a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon (automata e-mail is megy).
  Egyeztetünk a problémáidról, megbeszéljük a célokat és küldünk neked egy táplálkozási naplót.
 • Amint kész vagy, a táplálkozási naplódat kiértékeljük, és alaposan felkészülünk az előre megbeszélt találkozóra.
 • A közösen töltött 60 perc alatt megválaszoljuk a feltett kérdéseidet, és az elméleti tudásod bővítése mellett gyakorlati tanácsokkal, tippekkel, praktikákkal látunk el, hiszen már tudjuk, pontosan hol és hogyan segíthetünk.
 • A következő 1 hónapra biztosan elegendő instrukciót kapsz, de lehet, hogy neked egyetlen tanácsadás is elég lesz a változtatáshoz.
 • A tanácsadás során bármikor, bármit kérdezhetsz. Ha azonnal nem is, utólag írásban mindenképp válaszolunk. (Nincs rossz kérdés, hiszen válaszoltunk már arra is, hogy a sajt evés miatt nem tud-e aludni a kliensünk!)
Az ár személyes találkozó esetén egy testösszetétel mérési lehetőséget is tartalmaz.

Konzultáció

Már elindultál, de szükséged van még egy kis támogatásra, iránymutatásra?

Konzultációra csak akkor van lehetőséged, ha korábban már részt vettél nálunk egyéni tanácsadáson.

 • 45 percben alkalmad nyílik a korábbi tanácsadáson elhangzott információk bővítésére, a tudásod elmélyítésére. (Ha a kezdő interjún úgy érezzük, ez több alkalmas “buli” lesz, jelezzük és természetesen nem kötelezünk további alkalmakra.)
 • Megválaszoljuk további kérdéseid, illetve elindult változásaid ellenőrizzük és korrigáljuk.
 • Természetesen táplálkozási naplót is hozhatsz és testösszetételt is mérhetünk, mert ez mutatja leginkább a változásokat.

Csoportos tanácsadás

Közösen mindent könnyebb: hasonló problémákra hasonlóak a megoldások is.

Abban az esetben, ha többen szenvedtek ugyanazzal a problémával, akkor lehetőségetek nyílik egy előzetesen egyeztetett, 60 perces, csoportos találkozóra – online is.

 • Az alkalom során – egymás akaraterejéből erőt merítve – megoldást találunk a közös problémákra
 • A sikerekből motivációt nyerhettek, megoszthatjátok tapasztalataitokat, mi pedig választ adunk az általatok feltett kérdésekre.

Amikor még jól jöhet a csoport:

 • Munkatársak, barátok vagytok és elvesztetek a táplálkozással kapcsolatos infótengerben. Jól jönne pár alkalom, ahol valaki tematikusan “kioktat”.
 • Hasonló problémátok van (pl.: inzulinrezisztencia, PCOS, epekövesség, stb.) és együtt könnyebben haladnátok.
 • Úgy érzitek, ideje lenne a táplálkozásotok is rendbe tenni, de nem fair, ha a párotok nem csatlakozik

Témák, amik gyakran előfordulnak: 

  • Édesítőszerkalauz
  • Milyen a jó szénhidrát?
  • Mire figyeljek, ha vegának állnék? (fehérjepótlás okosan)
  • Mit figyeljünk a csomagoláson?
  • Tények és tévhitek a zsírokról
  • Hogy áll össze egy jó menü
  • Divatdiéták

Az érdekel gombra kattintva írd meg nekünk, miben segíthetünk!

Személyre szabott étrendtervezés

Tisztában vagy az alapokkal, de szükséged lenne egy személyre szabott mintaétrendre?

Hallottad már ezerszer, hogy mit és hogy kéne enni, de a gyakorlatban ez mégsem olyan egyszerű? Fogalmad sincs, hogy mennyi az a 4 adag zöldség / gyümölcs és kikészülsz az általános „egyél kevesebb zsírt” tanácsoktól?

Bár leggyakrabban tanácsadás mellé javasoljuk az étrendet (hiszen ekkor már ismerjük az egyedi szokásaid és személyre szabottabban tudunk tervezni), étrendet önmagában is igényelhetsz tőlünk.

Ez egy MINTA étrend! Az adatbekérő alapján személyre szabottan állítjuk össze a te egyéni igényeidnek megfelelően és leginkább az a célja, hogy TANULJ. Megtanuld, mekkorák a neked való adagok a bizonyos ételekből, hányszor és milyen elosztással kell enned és, hogy milyen tápanyag arányokat érdemes figyelembe venned.

MOZAIK étrend is, mert igyekszünk azonos tápanyag értékű étkezéseket tervezni, így vízszintesen cserélgetheted az étkezéseket, mint egy mozaik. (Ez leginkább meghatározott szénhidrát bevitelnél jön jól.)

Hogy zajlik a tervezés:

 • A tervezés teljesen egyénre szabottan történik: figyelembe vesszük az előzetesen kitöltött űrlapon megadott kedvelt és nem kedvelt ételeidet, továbbá a főzési tudásodnak megfelelő ételeket/ recepteket válogatjuk össze. Az étrend energiatartalmát előre kiszámoljuk az alapanyagcseréd értékével együtt – persze ezt is mellékeljük.
 • A különböző ételek hozzávalóinak mennyiségét egy adagra adjuk meg, amely a számodra szükséges energia- és tápanyagszükségletet fedezi, az ételek elkészítésével kapcsolatban egy receptgyűjteményt kapsz, továbbá minden étkezésnek megadjuk az energia- és tápértékét (fehérje-, szénhidrát- és zsírmennyiségét) is. A gyakorlatiasság kedvéért igyekszünk nem grammozni, inkább evőkanálnyi, maréknyi, stb. mértékegységeket használunk.

Étrend 1 esetén a vásárlást követő 2 héten belül lehetőséget biztosítunk egy emailben történő ingyenes online konzultációra az étrenddel kapcsolatban, étrend 2 esetén pedig egy 30 perces online konzultációt vehetsz igénybe.

Ha van még kérdésed, nyomj az „Érdekel” gombra!

nutrition

Kombináld

Válassz személyre szabott étrended mellé egyéni tanácsadást, mert ha kombinált csomagban vásárolsz, 15% kedvezményt biztosítunk a végösszegből.

Nézd meg a webshopban a kedvezmények értékét!

Testösszetétel mérés speciális eszközzel

Érdekel, mennyi a testedben az izom? megnéznéd, hogyan változik a testösszetételed mozgás és helyes táplálkozás hatására?

Kombinált csomag esetén ajándékba kapod!

A testösszetétel mérő készülék egy olyan speciális mérleg, amely a különböző összetételű és víztartalmú szövetek arányát határozza meg a szövetre jellemző ellenállás alapján. Így a testtömegeden kívül a tested zsír-, és izom mennyiségét is megállapíthatjuk. A méréshez szükségünk van a testmagasságod, az életkorod és a nemed megadására, hogy pontos eredményeket kapjunk.

A vizsgálat fájdalommentes és csupán néhány percet vesz igénybe. Konkrétan rá kell állnod egy hasonló mérlegre, mint az otthoni!

Mikor érdemes igénybe venned?

 • Ha nyomon szeretnéd követni a tested változásit (hiszen nőhet úgy az izmaid mennyisége és csökkenhet a zsírod, hogy nem látod kilókban a változást!)
 • Ha kíváncsi vagy, hogyan kéne táplálkoznod és mit kéne edzened a megfelelő testösszetétel eléréséhez.
 • Egyszerűen csak érdekel, a kilókon és centiken túl mi jellemzi a tested.
 • Olyan betegséged van, ami befolyásolja a diétát és meg akarsz győződni róla, hogy nincsenek ennek negatív következményei.

Csak személyes találkozó keretein belül igényelhető, hiszen rá kell állnod az eszközre. Természetesen a szolgáltatás díja az adataid kiértékelését is tartalmazza és javaslatot is teszünk, merre indulj el. 

Nyugi! Mi nem ellenőrizgetjük az eredményt! Csak magadért gyere el méreckedni!

CÉGEKNEK, VÁLLALKOZÁSOKNAK

Étlaptervezés közétkeztetésben

Ha a gyerkőcnek speciális menü kell..

 

A közétkeztetés nehéz dió… ráadásul 37/2014 (IV.30.) EMMI rendelet a közétkeztetésre vonatkozó táplálkozás-egészségügyi előírásokról mindent is szabályoz- magán intézményekre is vonatkozik!

A diétás étlaptervezéshez bizony dietetikus végzettségű szakemberre van szükség, nekünk pedig bőven van tapasztalatunk.

Tisztázandó: élelmezésvezetési feladatokat ellátni NEM tudunk. Leginkább online formában végezzük feladataink, azonban főzőkonyhai látogatásoknak és szaktanácsadásnak, telefonos elérésnek nincs akadálya.

Milyen intézmények étlaptervezését vállajuk:

 • bölcsődék
 • óvodák
 • általános iskolák és középiskolák
 • idősotthonok és nappali ellátás
Milyen tapasztalatokkal rendelkezünk: fiatal korunk ellenére kisgyermekektől idősekig minden korosztály számára készítettünk már étlapokat, vettünk részt az étkeztetésben a gyakorlatban és voltunk jelen ellenőrzésekkor.

Milyen élelmezési programokkal dolgoztunk: Quadrobyte, MealPlanner, Nutricomp, de egyéb program sem akadály.

Milyen étlapok tervezését válllajuk?

 • laktózmentes
 • tejfehérje mentes
 • vegetariánus (ovo-lakto)
 • gluténmentes
 • olajosmag mentes
 • sertéshús mentes
 • tojásmentes
 • egyéb allergiák és érzékenységek
 • csecsemő
 • és minden egyéb variáció és étlap előzetes egyeztetés szerint

Az étlaptervezés minden jogszabálynak megfelelően, az egyedi igényeket maximálisan figyelembe véve zajlik.

Javasolt: az étlapok egy hónapra előre történő megtervezése.

Referencia: Bambi Marina Óvoda és Családi Bölcsőde (http://www.bambifamily.hu/)

Projektek

Prevenció a köbön!

 

A projektek, pályázatok szakmai megvalósítása nagy falat lehet- de nem nekünk!

2019 óta több nagyszabású prevenciós programban is részt vettünk dietetikusként, főleg gyermekek számára tartottunk játékos előadásokat, készítettünk érdekes videókat az egészséges táplálkozás jegyében a tervezéstől a megvalósítás utolsó lépéséig. 

Hitvallásunk, hogy minden tudást át lehet adni, ha az jól van tálalva, ezért igyekszünk mindig a legkreatívabb megoldásokkal előállni.

Milyen rendezvényeket, projekteket vállalunk:

 • gyermekeknek szóló preventív jellegű oktatóanyagok, előadások, játékok (online is)
 • szóróanyagok készítése minden korosztálynak
 • ételkészítési bemutatók
 • életmódváltás felnőtt korban
 • időskori betegségek megelőzése a táplálkozással (online is)
Milyen tapasztalatokkal rendelkezünk: 

 • 3 Generációval az Egészségért Budapest VII. kerület (általános iskolai prevenciós programsorozat)
 • 3 Generációval az Egészségért Veresegyház (általános iskolai prevenció  akreativitás jegyében: 48 órányi online oktatóvideó) Referencia lentebb a linken!
 • “Közösen könnyebb” 2 hónapos életmódváltó program felnőtteknek
 • “Tegyél a szívedért, egyél a szívedért” kiadvány
 • Előadások betegségspecifikusan

Milyen plusz ismeretekkel rendelkezünk: 

 • online jelenlét, videókészítés- és vágás
 • alap képszerkesztő/dizájn ismeretek programmal (a felületeinken minden a saját munkánk)
 • közösségi médiafelületek gyakorlott kezelése

Amilyen programokat még szívesen lebonyolítanánk:

 • munkahelyi egészségfejlesztés (hosszú távon is)
 • gyereknapok
 • családi rendezvények
 • együttműködés gasztronómiai partnerekkel

Igény szerint gyógytornászunk és pszichológusunk is szerepet vállal a kivitelezésben.

A gyors és hatékony lebonyolítás számunkra nem kérdés!

Szia!

TOVÁBBI IRÁNYMUTATÁSRA
VAN SZÜKSÉGED?
TÖLTSD KI AZ ALÁBBI FORMOT ÉS FELVESSZÜK VELED A KAPCSOLATOT!

Szia!

TOVÁBBI IRÁNYMUTATÁSRA
VAN SZÜKSÉGED?
TÖLTSD KI AZ ALÁBBI FORMOT ÉS FELVESSZÜK VELED A KAPCSOLATOT!

Szia!

TOVÁBBI IRÁNYMUTATÁSRA
VAN SZÜKSÉGED?
TÖLTSD KI AZ ALÁBBI FORMOT ÉS FELVESSZÜK VELED A KAPCSOLATOT!

Szia!

TOVÁBBI IRÁNYMUTATÁSRA
VAN SZÜKSÉGED?
TÖLTSD KI AZ ALÁBBI FORMOT ÉS FELVESSZÜK VELED A KAPCSOLATOT!

Szia!

TOVÁBBI IRÁNYMUTATÁSRA
VAN SZÜKSÉGED?
TÖLTSD KI AZ ALÁBBI FORMOT ÉS FELVESSZÜK VELED A KAPCSOLATOT!

MOST MINDEN SZOLGÁLTATÁSUNKRA 20% KEDVEZMÉNYT ADUNK!

AZ AKCIÓ MÁR CSAK ENNYI IDEIG ÉRVÉNYES:

Nap
Óra
Perc
Másodperc

A MI KARÁCSONYI AJÁNDÉKUNK NEKTEK!

Siess!
Mindjárt itt a karácsony...

Ajándékozz egészséget!

Nap
Óra
Perc

Névre szóló karácsonyi ajándékkártya!