Egyéni diétás tanácsadás

(5 vásárlói értékelés)

15.000 Ft

Személyre szabott, egyéni diétás tanácsadás diplomás dietetikustól. Táplálkozási napló és személyes űrlap kiértékelése, gyakorlati tippek.

Kategória:

Elindulnál, de nem tudod hogyan?
Mi segítünk!


Tanácsadásaink menete:

 • Az általad kitöltött jelentkezési űrlapot és a táplálkozási naplódat kiértékeljük. Egyeztetünk telefonon.
 • Alaposan felkészülünk az előre megbeszélt találkozóra vagy online alkalomra- betegségeidnek és táplálkozási igényeidnek megfelelően.
 • Kiszámoljuk az energiaszükségleted, belőjük a tápanyaigényeid (fehérje, zsír, szénhidrát). Ezt lefordítjuk a gyakorlatra.
 • A konzultáció alkalmával átbeszéljük a neked ajánlott adagnagyságokat, ajánlott és kerülendő nyersanyagokat, a táplálkozási napló segítségével ezt mind szemléltetjük is.
 • A közösen töltött 60 perc alatt megválaszoljuk a feltett kérdéseidet is.
 • Az elméleti tudásod bővítése mellett gyakorlati tanácsokkal, tippekkel, praktikákkal látunk el.
 • Nyersanyagokat és ételkészítési módokat ajánlunk személyre szabottan.
 • Szükség esetén konkrét termékeket is választunk közösen.
 • A tanácsainkat a konzultáció után egy pdf-be összegyűjtve, személyre szabottan elküldjük e-mailben.

A következő 1 hónapra biztosan elegendő instrukciót kapsz, de lehet, hogy neked egyetlen tanácsadás is elég lesz a változtatáshoz.

Egyéni diétás tanácsadás termékről 5 értékelés

 1. Kati

  Nagyon elégedett vagyok a szakszerű és korszerű tanácsadással, a kedves és empatikus hozzáállással akár általános témákban, akár speciális kérdésekben is jól felkészült dietetikus szakemberek

 2. Katalin

  Gördülékeny kapcsolatfelvétel, kedves, udvarias, gyors tájékoztatás, profi tanácsadás nagyon jó ötletekkel, ami mögött komoly szaktudás van! Köszönöm

 3. Eszti

  Komoly gyomorproblémáim voltak, emiatt fordultam a lányokhoz. Sosem gondoltam volna, de ők jöttek rá, mi a betegségem: elküldtek a háziorvoshoz, aki gyógyszert is írt fel a diéta mellé. Nagyon hálás vagyok, mert nélkülük talán sosem lett volna vége a bajaimnak. A tanácsadáson türelmesek, körültekintőek voltak és éreztem, hogy tényleg csak rólam szól minden. Szakmailag a topon vannak, csak ajánlani tudom őket! Még később is érdeklődtek az állapotom felől.

 4. D. Adrienn

  Női bajok és babatervezés miatt kerestem dietetikust – egy csoportban ajánlották a Dietrendet. Nem csalódtam, a végtelen kedvesség mellett megalapozott tudás is állt. Amire nem tudtak azonnal válaszolni, utánanéztek és a nagyon részletes tanácsadási anyagba is beleírtak mindent. Ezt bármikor előkaphatom, nem kellett jegyzetelni, így tudtam figyelni és kérdezni.

 5. H. Attiláné

  Többször voltam tanácsadáson és így sikerült szép tempóban egy hónap alatt -5 kg-ot fogynom. Büszke vagyok magamra és nagyon elégedett. A legfigyelmesebb szakemberek (még bolt túrára is elvittek).

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük